Gomez loodab sellel EMil veel otsustavalt sekkuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Gomez (paremal) ja Miroslav Klose.
Mario Gomez (paremal) ja Miroslav Klose. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise ründaja Mario Gomez rääkis Kickerile antud usutluses, et loodab sellel EMil veel otsustavalt sekkuda ja aidata Saksamaa Euroopa meistritiitlini. Veerandfinaalis Kreeka vastu kaotas Gomez oma koha algkoosseisus Miroslav Klosele.

«Ma ei ole veel turniirilt väljas. Tean, et pingile jäämine polnud hea märk, kuid usun, et saan meeskonda veel aidata,» rääkis alagrupimängudes kolm väravat löönud ründaja. «See on meeskonnale suurepärane, et meil on kaks head ründajat.»

Gomez on õnnelik, et tal on läinud sellel turniiril hästi, sest 2008. aastal ei olnud ta oma esitustega rahul ning 2010. aasta MMil sai ta vähe mänguaega.

«Me oleme Miroga (toim. Miroslav Klose) mõlemad tähtsad mängijad. Olen näidanud, et suudan lüüa olulisi väravaid ka siis, kui Miro on meeskonnas,» rääkis 26-aastane Gomez.

Gomez kiidab oma 34-aastase rivaali entusiasmi ning lisab, et ründaja koha peale käib väga aus võistlus. «Eks me peame treeneriga veel arutama. Kui mina oleksin tema asemel, siis teeksin seda, mis tiimile on kõige parem.»

Poolfinaalis kohtub Saksamaa täna Itaalia koondisega. «Ma ütlesin juba enne turniiri, et itaallased on väga tugevad. Neil on palju häid mängijaid ja hea meeskonnavaim.»

Gomez mõtleb juba ka finaalile: «Finaalis oleks Hispaania meie vastu kerge favoriit, sest nad on siiski valitsevad meistrid. Kõigepealt peame muidugi Itaaliast jagu saama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles