Kuku juht: Raadio 2 otsigu üles noored

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio2 kodulehe fragment.
Raadio2 kodulehe fragment. Foto: r2.err.ee

Kommenteerides plaane Raadio 2 erastada, sulgeda või uueks muuta, märkis raadio Kuku peatoimetaja Hindrek Riikoja, et noortele suunatud avalik-õiguslik kanal pakkuma senisest rohkem oma sihtgrupile mõeldud programmi.

«Rahvusringhäälingu kanalina on Raadio 2-l kohustus neile seatud eesmärgist kinni hoida,» rääkis Riikoja Postimehele.

Raadio 2 peamised eesmärgid on populariseerida uut eesti muusikat ja suurendada kuulatavust 15-29-aastaste noorte seas.

Riikoja väitel on veel raske hinnata, kuidas Raadio 2 puudutavad muudatused turgu mõjutama hakkavad. Kukut need tema hinnangul ei mõjuta, sest nemad on jutu-, Raadio 2 aga muusikaraadio.

«Erinevad formaadid tähendavad erinevaid sihtgruppe ja kuulajaid.»

Tema sõnul tuleb ära oodata, mida rahvusringhäälingu nõukogu otsustab, ning alles siis saab analüüsida, kuidas see muusikajaamade turgu mõjutama hakkab.

Postimees kirjutas laupäeval, et pärast suvepuhkust kogunev ERRi nõukogu hakkab arutama, kas ja kuidas peaks muutma Raadio 2. Ajalehe andmetel tulevad lauale kolm varianti: leida lahendusi, kuidas muuta Raadio 2 efektiivsemaks, raadiojaam sulgeda või Raadio 2 kaubamärk maha müüa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles