Uued tooted: pardi- ja küülikumaks, laktoosivaba piimajook

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maag lihatööstus

Täna on uute toodete valikus Rannamõisa uued broileritooted ning pardi- ja küülikumaks, samuti nime muutnud Valio laktoosivaba piimajook.


Rannamõisa pardi- ja küülikumaks

Rannamõisa täiendas tootevalikut omalaadsete broileritoodetega ning nüüd võib kaubanduskeskustest leida broileri tiivaõlaosa, broileri poolkoivatükke, pool-broilerit ning eksklusiivset pardi- ja küülikumaksa.

Rannamõisa tootejuht David Pärnametsa sõnul jõuavad need broileritooted tarbijateni esmakordselt. «Varem ei ole neid keegi müünud ning tegu on käepäraste toodetega, mida tunnustavad peakokad ja restoranid on lisanud suvemenüüdesse,» märkis ta.

Pardi- ja küülikumaks on eksklusiivsed tooted, mida pakutakse Eesti turule piiratud koguses ning neid saab osta vaid Prismast, Stockmannist ja Tallinna Kaubamajast.

Laktoosivaba piim Eila

Seni Zero Lactose nime all müügil olnud Valio laktoosivaba piimajook kannab nüüdsest nime Valio Eila, mis on lühend sõnapaarist «Ei laktoosile».

Valio turundusdirektori Krista Kalbini sõnul on seni Zero Lactose nime kandnud laktoosivaba piimajook Eestis väga hästi vastu võetud ning sooviga koondada kõik Valio laktoosivabad tooted Põhjamaades, Balti riikides ja Venemaal ühe kaubamärgi alla, sai loodud uus ja lihtsam nimi.

Eila laktoosivaba piimajook aitab tervislikel põhjustel piimatoodetest loobuma sunnitud inimestel säilitada jätkuvalt head suhted piimaga. Laktoosivaba piimajook on toodetud naturaalsest lehmapiimast, see sisaldab vaid 1,5 % rasvu ning varasemaga võrreldes kaks korda rohkem D-vitamiini.

Valio tootevalikusse kuulub lisaks Eila laktoosivabale piimajoogile ka Eila laktoosivaba või.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles