City tahab Džeko ja Adebayori asendada van Persie'ga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie
Robin van Persie Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal Inglismaa jalgpalli kõrgliigas triumfeeriunud Manchester City sõlmis oma treeneriga pika lepingu ning soovib nüüd hakata muutma koosseisu.

City soovib väidetavalt loobuda Edin Džekost, Roque Santa Cruzist ja Emmanuel Adebayorist ning täiendada ründeliini eelmise hooaja Inglise kõrgliiga väravakuninga Robin van Persie'ga, vahendab Daily Mail.

Van Persie teatas hiljuti, et ei soovi Arsenaliga oma aasta pärast lõppevat lepingut pikendada ning Manchester City on üks võimalikest sihtkohtadest. Väidetavalt on teine rahakas klubi Paris Saint-Germain van Persie jahtimisest loobunud ning nii on City kahe Hispaania gigandi Barcelona ja Real Madridi kõrval üks favoriitidest hollandlase allkirjale.

Santa Cruz veetis viimase hooaja Hispaanias Real Betisi klubis ning Adebayor pallis laenulepingu alusel Tottenham Hotspuri ridades. Väidetavalt üritab Tottenham Manchesteri klubiga Adebayori püsiva ülemineku osas kokkuleppele jõuda.

Edin Džeko võimalike kandidaatide ring on laiem - hiljuti on olnud juttu Itaalia klubist AC Milan, varem oli tema teenetest huvitatud ka Bundesliga gigant Müncheni Bayern, kuid Baierimaa klubi on käimasoleva üleminekuakna jooksul juba kaks ründajat soetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles