Arsenali agent: Giroud toodi van Persiet asendama

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivier Giroud
Olivier Giroud Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga meeskona Arsenali värbaja tunnistas, et Prantsusmaalt Montpellierist ostetud Oliver Giroud soetati asendamaks Robin van Persiet.

Seni lükkasid kõik klubiga seotud inimesed sellised spekulatsioonid ümber, kuid Arsenali mängijate soetamisega tegelev Gilles Grimandi tunnistas seda The Sunile antud intervjuus.

«Kas Giroud osteti selleks, et kompenseerida van Persie lahkumist? Jah. Töötasime selle nimel, et van Persie lahkumine meid liialt ei mõjutaks,» tunnistas Grimandi.

Senine Arsenali kapten van Persie ütles hiljuti, et ei kavatse oma aasta pärast lõppevat lepingut pikendada. See tähendab, et Arsenal seisab valiku ees – kas müüa oma staar sellel suvel ja teenida tema pealt korralik rahasumma, või hoida teda ühe hooaja jagu klubis ning lasta tal üleminekutasuta lahkuda.

«Tahaksime, et ta meiega jätkaks, kuid olukord on keeruline. Ta on mänginud siin kaheksa aastat ja on klubile pühendunud, kuid kui tuleb hea pakkumine ning ta soovib lahkuda, on raske teda kinni hoida,» kommenteeris olukorda Grimandi

Lõppenud hooajal lõi Giroud Prantsusmaa kõrgliigas 21 väravat ning jagas Nenega väravakuninga tiitlit. Van Persie lõi Inglismaa kõrgliigas 30 väravat ning võitis sarnaselt Giroud’le Kuldse saapa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles