Russalka juures põrkasid kokku liinibussid ja kraana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hommikul kella 9.40 ajal sattusid Narva maantee ja Pirita tee ristmikul avariisse kaks liinibussi ja autokraana.


Kaks bussi ja nende vahele kiilutud kraana sulgesid mõneks ajaks Narva maantee kesklinna siseneva suuna. Ükski inimene õnnetuses viga ei saanud, ka sõidukitel ei paistnud esmapilgul suuuremaid vigastusi olevat.

«Kes õnnetuses süüdi on, selle selgitab välja uurimine. Kohapeal ükski sõidukijuht ennast süüdi ei tunnistanud,» ütles politsei pressiesindaja Helen Uldrich.

Sel ajal, kui politsei liiklusõnnetuse asjaolusid fikseeris, üritasid autojuhid kuidagimoodi õnnetuspaigast mööduda. Mitu autot sõitis tee sulgenud bussidest möödumiseks haljasalale.

Mõned kaubikujuhid sõitsid ummikust möödumiseks juba veidi eemal oleva jalakäijate valgusfoori juures Kadrioru pargi poolsele kõnniteele. Osa pööras sündmuskohal arvukaid politseinikke nähes tagasi Lasnamäe poole, üks väikekaubik aga suundus uljalt mööda kõnniteed sõites kesklinna poole ja niimoodi ta silmist kaduski.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles