Pomerants: kapo on Savisaarega seoses maksumaksja raha kulutanud

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Stanislav Moshkov

Riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni liikme Marko Pomerantsi (IRL) sõnul on kaitsepolitsei kindlasti Keskerakonna esimehe Edgar Savisaarega seoses maksumaksja raha kulutanud.

«See, et Savisaarega seoses on kapol tulnud maksumaksja raha kulutada, on selge,» ütles Pomerants ERR-i uudisteportaalile, tuues ühe näitena idarahaskandaali uurimise.

«Mingite summadega spekuleerimine on mõttetu, nagu ka Savisaare poolt selle rõhutamine, et see on nii tänu opositsiooni liidriks olemisele,» lausus Pomerants.

Savisaar kirjutas Keskerakonna ajalehes Kesknädal, et pöördus muu hulgas Amnesty Internationali, Human Rights Watchi ja Euroopa inimõiguste voliniku poole.

Savisaar väitis ka, et talle on kapost ja prokuratuurist öeldud, et tema jälitamiseks ja tema kui opositsiooniliidri kohta andmete kogumiseks olevat kulutatud üle 2 miljoni euro maksumaksja raha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles