Mooska talu perenaine Eda Veeroja tunnistab, et aeg-ajalt müüb ta omatehtud suitsusinki ka restoranidele, kuigi seda mingil juhul teha ei tohiks. Kvaliteet pole ju seitsmes kohas kontrollitud, tootmises ei kasutata uusimat tehnoloogiat. Aga restoranid vaatavad nõuetele läbi sõrmede, sest klient soovib sellist liha.
Mooska talu perenaine Eda Veeroja tunnistab, et aeg-ajalt müüb ta omatehtud suitsusinki ka restoranidele, kuigi seda mingil juhul teha ei tohiks. Kvaliteet pole ju seitsmes kohas kontrollitud, tootmises ei kasutata uusimat tehnoloogiat. Aga restoranid vaatavad nõuetele läbi sõrmede, sest klient soovib sellist liha. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

LIIGA PALJU KEELDE-KÄSKE. Üha suurenev regulatsioonide hulk õpetab abitust, muudab meid lasteks, võtab iseseisva mõtlemise võime, takistab arengut ja lõhub ka vanu traditsioone.

Kommentaarid
Copy