Heimar Lenk pidas lobudikku ööklubiks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi.
Ööklubi. Foto: Caro / Scanpix

Keskerakondlane Heimar Lenk pidas Valgas ühte puulobudikku kohalikuks ööklubiks ja teatas Kesknädalas lõbustuskoha sulgemisest, klubiomaniku sõnul kahjustas riigikogulane nende äri.


Keskerakondlase Heimar Lengi sõnul on Valga kesklinnas ühe eriliselt viletsa majakese ees kohaliku ööklubi Exotica silt, millel on küll ka väike nool, aga saadiku sõnul ei pannud ta seda tähele, kirjutab Õhtuleht.

«Tegin siis pildi ja panin lehte, et kohalikud mehed peavad nüüd ööelamusi kaugemalt otsima,» selgitas Lenk, kes enda sõnul ei mõista kohalikku rahvast, kes selle pildi ja teksti peale solvusid.

Valga ööklubi juhataja Märt Rebane on vihane, sest laim on teinud tema ärile kõva kahju ja nüüd ootab mees Keskerakonnalt vabandust.

«Reklaam ei ole ju selle vana maja, vaid posti küljes ja nool näitab hoopis teisele poole. Kui inimene ikka Valga linnast midagi ei tea... ja ise ta on ju siit veel valitud,» kommenteeris Rebane saadiku käitumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles