Ilmatari tänava mänguväljak on ohtlik, mulluses ekspertiisis selgus, et korras on üksnes liurenn ja kiige iste. Kümmekond aastat tagasi enam kui 40 000 krooni eest ehitatud mänguväljaku remontimise kohustus on lepingu järgi tollasel huvirühmal, kellest paraku on nüüdseks mänguplatsi juurde elama jäänud üksnes kunstiajaloolane Kaur Alttoa. Pildil räägib ta linnaametnik My Johansoniga sellest, et mänguväljaku oma kulu ja kirjadega taastamise kohustus tuleb talle ootamatult.
Ilmatari tänava mänguväljak on ohtlik, mulluses ekspertiisis selgus, et korras on üksnes liurenn ja kiige iste. Kümmekond aastat tagasi enam kui 40 000 krooni eest ehitatud mänguväljaku remontimise kohustus on lepingu järgi tollasel huvirühmal, kellest paraku on nüüdseks mänguplatsi juurde elama jäänud üksnes kunstiajaloolane Kaur Alttoa. Pildil räägib ta linnaametnik My Johansoniga sellest, et mänguväljaku oma kulu ja kirjadega taastamise kohustus tuleb talle ootamatult. Foto: Sille Annuk

Pehkinud kiiged, pulki kaotanud ronilad, asfalt või betoonmügarad nende all – need kõhedust tekitavad leiud on avastanud ametnik, kelle Tartu linn palkas mänguväljakuid üle vaatama.

Kommentaarid
Copy