Michal: kahtlustus puudutab ainult Meikari väiteid

Mikk Salu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Michal esmaspäeva hilisõhtul Tallinnas keskkriminaalpolitsei hoone hoovis koos vandeadvokaat Aivar Pilvega.
Kristen Michal esmaspäeva hilisõhtul Tallinnas keskkriminaalpolitsei hoone hoovis koos vandeadvokaat Aivar Pilvega. Foto: Toomas Huik

Esmaspäeval keskkriminaalpolitseis ütlusi andmas käinud reformierakondlasest justiitsminister Kristen Michal rääkis Postimehele antud intervjuus, et talle esitatud kahtlustus puudutab ainult Silver Meikari väiteid.

Kristen Michalile esitatud kahtlustuse järgi tuvastas politsei, et Silver Meikar tõepoolest tegi 2009. aastal oma pangakontole suuri sularaha sissemakseid (ilmselt kontrolliti pangaväljavõtteid), mille annetas hiljem ülekandega oma nime alt erakonnale.

Meikar on korduvalt väitnud, et sai selle raha Kalev Lillo käest ja et ettepaneku selliseks annetuste varjamiseks tegi tollane Reformierakonna peasekretär Kritsen Michal.

Michal kinnitas politseile ja ka Postimehele antud intervjuus (ilmub homme – toim.), et Meikari öeldu ei vasta tõele.

Michalile esitatud kahtlustus puudutab ainult Meikari väiteid.

Kuigi politseis on tunnistusi andmas käinud kümned reformierakondlased, siis ühtegi teist samalaadset annetust pole välja veel ilmunud või vähemalt pole need Kristen Michalile esitatud kahtluses kirjas.

Täispikka intervjuud Kristen Michaliga saab lugeda homsest Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles