Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Toomas Huik

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest.

Taastusremondiga seoses on Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) tööde tsoonis piiratud kiirust 30 km/h. Üks sõidurada on suletud ning liiklust reguleeritakse. Tööd kestavad eeldatavalt kuni 21. septembrini.

Teeehitustöid tehakse ning tööde teostamise ajal on vajadusel piiratud kiirust 30 km/h Pärnu maakonnas:

*Pärnu-Tori maantee 6. kilomeetril Paikusel ning 20. kilomeetril Toris;

*Urge-Sindi maantee 2. kilomeetril.

Seoses Luige eritasandilise ristmiku ehitusel toimuvate asfalteerimistöödega on täna alates kella 11-st Tallinna ringteel km 17,5-17,65 üks sõidurada suletud. Liiklust reguleeritakse fooridega ja tipptunnil reguleerijatega.

Kaare tänavale sissesõit toimub mööda uut kogujateed, millele pealesõit on korraldatud suure viadukti Jüri poolsest küljest.

Garantiitööde tõttu on Harju maakonnas Tallinna-Narva maantee 27. kilomeetril (Jägala viadukt) kehtestatud kiiruspiirang 50 km/h ning üks sõidurada on liiklusele suletud.

Sobiva ilma korral tehakse pindamistöid ning kiirust on piiratud 30 km/h:

*Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Konju-Sillamäe vahelisel lõigul (km 176,5-184,5);

*Jõgeva maakonnas Vaimastvere-Laiuse maantee 14. kilomeetril ja Vägeva-Pedja maanteel km 11,6-12,5 (Pedja);

*Tartu maakonnas Kõrveküla-Lähte maanteel km 2,0-4,6 (Lombi) ja Vedu-Kukulinna maanteel kogu tee ulatuses.

Harju maakonnas Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel Tallinn (linna piir)-Tabasalu remondilõigul (km 2,6-5,3) toimuvad täna km 4,5-5,3 freesimistööd. Kiirust on piiratud 50 km/h, üks sõidurada on suletud ning liiklust korraldavad reguleerijad.

4.-5. augustil tehakse Pärnu maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Pärnus Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikul asfalteerimistöid.

4. augustil on liiklusele suletud Pärnust välja viiv niit. Riia poolt tulijad suunatakse enne ristmikku Rohelise/Savi tn kaudu Tallinna mnt-le ja siseneva niidi kaudu linnast välja. Tallinna poolt Riia poole liikujad suunatakse Tallinna ja Savi tn ristmikuni ja sealt uuesti Savi/Rohelise tn kaudu Ehitajate teele.

5. augustil on suletud Pärnusse sisenev niit. Sellel päeval lennuväljale minejad suunatakse Savi tn kaudu. Soovitatav ümbersõit on veoautodele Are-Suigu-Tammiste kaudu.

Võib esineda liiklusummikuid ja osalist liiklusreguleerimist Tallinna mnt ristmikul. Soovitatav oleks nendel päevadel seda ristmikku vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles