Ebaõnnestunud Powell: tahtsin midagi erilist, kuid vigastasin ennast

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asafa Powell
Asafa Powell Foto: SCANPIX

Eilses Londoni olümpiamängude 100 meetri jooksu finaalis ainsana aja üle 10 sekundi jooksnud endine maailmarekordimees Asafa Powell tunnistas, et pingutas eile üle.

«Ma vigastasin ennast. Tundsin ennast finaalis hästi, aga tahtsin teha midagi rohkemat, kuid sain paraku kubemevigastuse,» sõnas pettunud jamaicalane.

Powell alustas jooksu väga hästi ja oli veel umbes poolel maal medalikonkuretnsis, kuid võttis enne lõppu hoo maha ja finišeeris ajaga 11,99. Powelli jaoks polnud tegemist sugugi esimese ebaõnnestunud olümpiavõistlusega – nii 2004. kui ka 2008. aasta olümpiafinaalides sai mees viienda koha.

Pärast nelja aasta tagust Pekingi OM finaali ütles Powell: «2012. aasta Londoni olümpiamängud on minu viimane võimalus.Pekingis oli mul parim šanss, kuid ma ei anna alla. Mul pole aimugi, miks ma võidan tavalistel võistlustel võidan, kuid olümpial viiendaks jään.»

Powell on küll olümpiavõitja ja maailmameister, kuid mõlemad võidud tulid Jamaica 4x100 m jooksu teatevõistkonna koosseisus. Individuaalselt on tema parimad tulemused pronksmedalid 2007. aasta Osaka ja 2009. aasta Berliini MMilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles