TriStar 111 Estonia võit läks Saksamaale, Kirill Kotšegarov oli teine

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Kotšegarov
Kirill Kotšegarov Foto: Raimo Raudsepp

Selleaastase TriStar 111 Estonia triatloni võitis meestest teist aastat järjest sakslane Thomas Hellriegel ja naistest väga tugeva rattasõidu teinud austerlane Lisa Hütthaler.

Thomas Hellriegel läbis 111km pikkuse distantsi, millest 1km tuli ujuda, 100km ratast sõita ja 10km joosta, ajaga 3:13.12, mis jääb ta eelmise aasta ajale 20 sekundiga alla.

«Plaan oli teha teine rattaring piust aeglasemalt ja viimane ring kiirelt, et vahet kasvatada, jooksul olin väga väsinud ja Kirill jõudis lähemale, kuid õnneks suutsin siiski võita,» ütles Hellriegel pärast võistlust toimunud pressikonverentsil.

Teiseks tulnud Kirill Kotšegarov jõudis küll jooksurajal vahet ligi kahe minuti jagu vähendada, kuid võiduks selleks ei piisanud. Kirill lõpetas ajaga 3:14.17. Kolmas oli lätlane Rinalds Sluckis ajaga 3:14.42.

«Jooksule minnes oli vahe ligi kolm minutit ja ma ei oodanud, et mul on võimalus teda kinni püüda, kuid lõpus oli vahe vaid minut. Oleks ma teinud pisut parema ujumise või ratta oleks võib-olla ka võitnud, kuid see on ainult võib-olla,» ütles Kirill Kotšegarov peale võistlust.

Eestlastest oli esikümnes veel Raimo Raudsepp, kes saavutas ajaga 3:21.55 kuuenda koha.

Naistest tuli Lisa Hütthaleri (3:33.54) järel teiseks taanlanna Maja Stage Nielsen (3:38.48) ja kolmandaks soomlanna Tiina Boman (3:39.12). Parim eestlanna oli naiste arvestuses neljandaks tulnud Alma Sarapuu.

Meeskondadest oli võidukas Airok/Jooksuekspert /Ujumise Spordiklubi koosseisus Alar Lodi, Raido Saar ja Keio Kits (3:09:06)

Selle aastane TriStar lõi nii mõnegi rekordi, müües kõik distantsid täielikult välja. Kokku oli üle 1200 osaleja, kellest 749 olid Eestist ja 255 16 erinevast riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles