Rahvaliit asus Tallinna valimisplatvormi koostama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: .

Eestimaa Rahvaliidu Tallinna linnaühendus hakkas koostama valimisplatvormi sügisel toimuvateks Tallinna linnavolikogu valimisteks.


«Linna juhtimisel tuleb suurendada mittetulundusühingute rolli, kes suudavad panustada linna tasakaalustatud ning jätkusuutlikusse arengusse. Samuti vajavad ettevõtjad linna tuge rohkem kui kunagi varem. Usume, et üheskoos arutades on siin võimalik palju ära teha,» ütles Tallinna linnaühenduse juhatuse esimees Lauri Läänemets.



Valimisplatvormi koostamisel keskendub partei viiele valdkonnale: linnamajandus ja kommunikatsioonid, loodus- ja keskkonnakaitse, haridus ja noorsootöö, tervishoid ja ettevõtluspoliitika.



«Tallinlased teavad kõige paremini, mida pealinn vajab. Valimisplatvormi ei tohi koostada tagatoas, kus poliitikud omakeskis otsuseid langetavad, vaid kõiki linna tulevikust huvitatud osapooli kaasates,» ütles Läänemets.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles