Kauaaegne meditsiinijuht läks ehitusfirma etteotsa

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TREV-2 ehitatud jalakäijate sild.
TREV-2 ehitatud jalakäijate sild. Foto: http://www.trev2ehitus.ee/index.php?page=94

Ehitusettevõtte TREV-2 Grupp nõukogu kinnitas tänasel koosolekul ettevõtte uueks juhatuse esimeheks Erki Mölderi, kes seni on pikalt töötanud meditsiinivaldkonnas.


«TREV-2 Grupi kiirema arengu tagamiseks toome juhtimisse uut hingamist ja teravamat tegutsemist. Erki on ettevõtlik ja tulemustele orienteeritud inimene, kes omab ka rahvusvahelist kogemust, mis tuleb TREV-2 juhtimisel kindlasti kasuks,» ütles TREV-2 nõukogu esimees Kristjan Kalda. «Ettevõtte majandustulemused on selle aasta esimeses pooles oluliselt paranenud ning uue juhi liitumine aitab kaasa parema positsiooni saavutamisele turul.» 

37-aastane Mölder on viimased kaksteist aastat töötanud meditsiinisüsteemis, juhtides meditsiinilaborit Quattromed ja hiljem kogu MediCap Holding AS kontserni. Eelnevalt on Erki töötanud juhatuse liikmena ettevõttes Nova Vita Kliinik ning ostudirektorina aktsiaseltsis Kalev. Põhitöö kõrvalt kuulub ta Eesti Teenusmajanduse koja juhatusse. Mölder lõpetas 1997. aastal Tartu Ülikooli majandusteaduskonna investeerimise ja panganduse erialal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles