Djokovic võitis Torontos peetud Rogers Cupi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic
Novak Djokovic Foto: SCANPIX

Meesüksikmängu maailma edetabelis teist kohta hoidev serblane Novak Djokovic võitis Torontos peetud 2,45 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga ATP turniiri Rogers Cupi.

Djokovic alistas oma finaalivastase Richard Gasquet (ATP 13.) kahes setis 6:3, 6:2. Esimeses setis toimus otsustav murdmine kaheksandas geimis, kui serblane suutis võita Gasquet’ servigeimi ja võita esimese seti oma servi hoides.

Teises geimis murdis Djokovic kaks vastase pallingut – serblane läks juhtima vastase esimese vastase servigeimi murdmisega, ning suutis seda korrata teise seti seitsmendas geimis. Enda servigeime hoides võitis Djokovic teise seti kindlalt 6:2.

Mängu jooksul oli Gasquetil kasutada neli murdepalli, kuid ta ei kasutanud nendest ainsatki ära. Seevastu Djokovic ei jätnud kasutamate ühtegi oma kolmest murdepallist. Kõikidest mängitud punktidest läksid Djokovici nimele 56 ja Gasquet’ kontosse 32.

Djokovicile oli see kolmandaks Rogers Cupi võiduks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles