Pau Gasol: oleme hõbeda üle uhked

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pau Gasol
Pau Gasol Foto: SCANPIX

Eilses Londoni olümpiamängude meeste korvpallifinaalis krooniti võitjaks USA, kuid viimasel ajal maailma korvpalli valitsenud ameeriklastele ei tulnud võit sugugi kergelt. 100:107 kaotuse ja hõbemedaliga leppima pidanud Hispaania koondise üks võtmemängijaid Pau Gasol tunnistas, et on hõbedaga rahul.

«Nad (ameeriklased – toim) on väga andekad mängijad. Nad suudavad visata palju punkte ja neile tuleb au anda. Mul on hõbeda üle hea meel,» ütles finaalis 24 punkti visanud, seitse resultatiivset söötu andnud ja kaheksa lauapalli noppinud Pau Gasol.

«Me olime lähedal, kuid selleks, et neid võita, tuleb mägida peaaegu ideaalne mäng,» lisas eilsete vastastega igapäevaselt NBAs võitlev Pau Gasol.

Ka tema noorem vend Marc jäi vaatamata finaalis kaotamisele mänguga rahule. «See oli ilus mäng. Meie meeskond tegi hea mängu, kuid võidust jäi siiski natukene puudu,» kommenteeris finaalis 17 punkti visanud Marc Gasol.

Vastaseid tunnustas ka üks USA meeskonna liidreid LeBron James. «Teadsime, et võit ei tule kergelt. Me ei tahtnudki kerget võitu. Meil on võitluslik meeskond ja meile meeldib, kui seis läheb pingeliseks,» sõnas James.

USA tuli olümpiavõitjaks teist korda järjest. Ka Pekingi olümpiamängude finaalis oli nende vastaseks Hispaania koondis. Toona näitas tabloo mängu lõpus ameeriklaste 118:107 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles