Mängukonsoolide müüginumbrid USAs jälle languses

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xboxi boks Los Angelese mängukonverentsil.
Xboxi boks Los Angelese mängukonverentsil. Foto: SCANPIX

Kuigi Microsofti Xbox 360 on Ameerika Ühendriikides jätkuvalt kõige populaarsem mängukonsool, on ka selle müüginumbrid sarnaselt konkurentidega tugevas languses.

Juulis müüdi USAs 203 000 Xbox 360 konsooli, mis on 54 000 eksemplari võrra väiksem, kui juunikuu tulemus. Samas hoiti 49 protsendiga mängukonsoolide kogumüügist antud regioonis üheksateistkümnendat kuud järjes turuliidri positsiooni, kirjutab Techradar.

Mängukonsoolide turg on USAs suures languses, kuna tarbijad ootavad juba pikemat aega järgmise generatsiooni seadmeid ning ei soovi vanadesse investeerida.

Paraku on seitsmendat aastat turul olevat Xbox 360-t väljavahetavat ilmselt Xbox 720 nime kandvat konsooli oodata alles järgmise aasta lõpus ning ka Sony ja Nintendo ei ole tõenäoliselt lähikuudel uusi konkureerivaid mänguseadmeid müügile toomas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles