Järvloo oli Kegumsis sõidetud EM-etapil kuues

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Järvloo
Priit Järvloo Foto: Martin Mand

Laupäeval ja pühapäeval sõideti Lätis, Kegumsi rajal quadracer’ite Euroopa meistrivõistluste etapp ja külgkorvidega krossitsiklite MM-etapp. Parimad tulemused tõid koju quadimehed, parim olnud Priit Järvloo lõpetas etapi kuuendana.

Kvalifikatsioonis näitas eestlastest parimat aega Eesti meistrivõistluste liider Andro Halliko, kelle aeg oli viies. Järvloo näitas seitsmendat aega, Argo Abel oli 15., Martin Toovis 16., Kaspar Kangur 17., Mauri Kirsip 18. ja Olari Saarme 19. Esimeses sõidus alustas võistlust väga hästi Halliko, kes sõitu ka juhtis. Võistluse keskel oli ta veel neljandal kohal, kuid sõitis siis ennast valli otsa kinni ja langes võistlejaterivi lõppu.  Nii oli kiireim eestlane Järvloo, kes lõpetas kaheksandana, Kangur tuli üle lõpujoone tema järel ja oli üheksas. Mauri Kirsip lõpetas sõidu 13. kohal, Toovis oli 14. ja Halliko lõpuks 15. Saarme ja Abel olid kohtadel 19 ja 22.

Teise sõidu stardis oli Halliko taas eesotsas, pikalt sõitis ta viiendal kohal, kuid kaotas siis taas kohti. Hea tulemuse tegi Järvloo, kes lõpetas sõidu viiendal kohal. Halliko oli üheksas, Toovis 11., Kangur 12., Kirsip 15. ja Saarme 17. Kokkuvõttes oli parim eestlane Järvloo, kelle koht oli kuues, Kangur oli kümnes, Halliko 11., Toovis 13., Kirsip 14., Saarme 19. ja Abel 21. Etapi võitis mõlemas sõidus kiireim olnud Jeremie Warnia, teine Mike van Grinsven ja kolmas Paul Holmes.

Külgvankrite arvestuses olid parimad eestlased koduse meistrisarja liidrid Kert Varik ja Erki Kõiv, kelle koht oli 17, Tanel Reesna ja Ruslan Talf olid 20., Gert Gordejev ja Veikko Parksepp olid 23., Argo Põldsaar ja Indrek Aljes olid 25., Ülar Karing ja Juhan Paabstel 27. ja Sverre ning Alar Lamp 30. Etapi võitsid Etienne Bax ja Kaspars Stupelis teised olid Daniel Willemsen ja Lauris Daiders ning kolmandad Joris Hendrickx ning Kaspars Liepins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles