Neli Kongo sportlast jäi Londonis kadunuks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Neli Kongo olümpiadelegatsiooni liiget jäi Londonis pärast olümpiamänge kadunuks.

Üks kadunud olümpiakoondise liigetest on judokas Cedric Mandebo, kes kaotas oma ainsa matši 49 sekundiga venlasele Aleksandr Mihhailinile. Mandebo kadus pärast pühapäevast lõputseremooniat ega vasta enam oma telefonile, vahendab Eurosport.

Lisaks temale on kadunud ka judotreener Ibula Masengo, poksitreener Blaise Bekwa ja olümpiakoondise tehniline direktor Guy Nkita. Kõik neli olümpiakoondise liiget lahkusid olümpiakülast koos pagasiga.

Rohkem infot ametnikud ei avalikustanud. Olümpiaametnikud otsivad ka seitset Kameruni sportlast, kes jäid kadunuks mängude jooksul. Seitsmest kameruunlasest viis on poksijad, üks ujuja ja üks jalgpallur. Sportlaste Euroopasse jäämise soovid on tõenäoliselt seotud majanduslike põhjustega.

Londoni olümpiamängude korralduskomitee ütles, et kadunud sportlastest anti teada politseile, kuid sportlaste leidmise korral neid enne novembris juhtuvat viisa aegumist maalt välja ei saadeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles