KÜSITLUS

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas olete rahul Viljandi ühistranspordiga?

Rita Vaher,
pensionär

Sõidan pidevalt ja olen väga rahul. Kuupiletit ma kalliks ei pea, sest sõidan mitu korda päevas. Vahel mõni buss haiseb ja Turu peatusest võiks saada otse Viiratsisse sõita, aga rohkem pretensioone ei ole.

Arnold Tjuks,
pensionär

Olen rahul. Kasutan ühistransporti üsna tihti ja hiljaks pole ükski buss jäänud. Bussid on seest puhtad ja sooduspilet ei ole minu jaoks kallis. Vahel harva on aga bussi raske siseneda, sest see peatub kõnniteest liiga kaugel.
 

Christina Gabriela Kiipus,
õpilane

Graafik võiks olla paremini organiseeritud, sest bussid jäävad vahel hiljaks. Samuti võiks pilet odavam olla. Sellegipoolest on bussid puhtad ning suvel jahedad ja talvel soojad.

Maie Jaago,
õpetaja

Palava ilmaga ei jätku osas bussides õhku ja pole konditsioneeri. Puhtusega ei ole samuti head lood: seisan bussis parema meelega püsti. Häirib ka see, et sõit Uueveskilt Männimäele võtab tund aega — liin on liiga pikk.

Ilse Sildmaa,
pensionär

Sõidan harva ja tavaliselt lühikesi otsi, seepärast pole midagi paha öelda. Ükski buss pole kunagi jäänud tulemata. See on hea, et pensionär saab sõidusoodustust, aga odavam võiks alati olla.

Heino Tamme,
pensionär

Praegu olen rahul, midagi halba ei ole öelda. Sõidan bussiga iga päev ja arvan, et need on puhtad. Pileti hinnaga tulen toime, sest pensionärile on see poole odavam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles