Narva tugevdab laste tervist bowlinguga

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linn on juba 300 000 krooniga toetanud õpilastele suunatud terviseprojekti, mille raames saavad klassid kaks korda aastas kohalikus bowlinguklubis linna kulul mängimas käia.
Narva linn on juba 300 000 krooniga toetanud õpilastele suunatud terviseprojekti, mille raames saavad klassid kaks korda aastas kohalikus bowlinguklubis linna kulul mängimas käia. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja.
Narva linn on terviseprogrammi «Bowling igale lapsele» raames maksnud 300 000 krooni kohalikule bowlingu-saalile, et linna õpilased saaksid kaks korda aastas koos klassiga kuule veeretamas käia.

«Bowling on kasulik ajaviide, mille käigus saavad lapsed liikuda ja võistelda. Mul on hea meel, et spordi jaoks raha eraldatakse,» ütles Narva linnavalitsuse kultuuriosakonna juhataja asetäitja ja sporditeenistuse juht Dmitri Vergun Põhjarannikule

Arstid aga kahtlevad, kas bowling on ikka tervisespordiala.

«Ma pole ühelgi lapsevanemal soovitanud oma lapse tervist sel moel tugevdada,» lausus lastearst ja endine linnavolikogu aseesimees Nikolai Kulikov.

Mõte laste tervist bowlingu-saalis edendada tuli asutuse omanikult Sergei Nikitinilt, kes väljendas heameelt, et linnavalitsus teda mõistis ja toetas, kahju ainult, et lasteaiad tähelepanuta jäid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles