Väravavaht sõimas endise klubi juhendajad tekstisõnumi teel läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paddy Kenny (vasakul) on sõnakas mees.
Paddy Kenny (vasakul) on sõnakas mees. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliiga jalgpalliklubi Queens Park Rangers esitas ametliku kaebuse esiliigas mängivale Leeds Unitedile, süüdistades nende väravavahti Paddy Kennyt selles, et too saatis QPRi treeneritele terve hulga solvavaid sõnumeid.

QPR kaotas läinud laupäeval hooaja avamängu Swanseale koguni 0:5, pärast mida kirjutas eelmisel hooajal samas meeskonnas mänginud Kenny nende treeneritele terve hulga mõnitavaid tekstisõnumeid. Londoni klubi teatel saabusid agressiivse sisuga sõnumid laupäeva hilisõhtul ja pühapäeva esimestel tundidel.

Kenny müüdi suvel 900 000 naela eest Leedsi. Tema karjääri QPRis ilmestasid mitmed eksimused, sealhulgas aps hooaja viimases mängus Manchester City vastu, mis võinuks QPRile maksta kõrgliigasse püsimajäämise. Tänavuses avamängus eksis aga sama rängalt tema asemikuks palgatud Robert Green, lastes väravasse Michu kauglöögi, mis tegi seisuks 1:0.

QPRi omanik Tony Fernandes on samuti juhtunuga kursis, Leeds on aga kaebuse menetlusse võtnud. Kui Kenny praegune koduklubi ei peaks talle määrama sellist karistust, mis QPRi rahuldab, on viimastel õigus esitada kaebus ka Inglismaa jalgpalliliidule.

Värvikas iirlane Kenny, kes on varem silma paistnud ka näiteks verises kakluses osalemisega, jäi 2009. aastal vahele efedriini tarvitamisega ja sai üheksakuulise võistluskeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles