Juske: propagandaleht tuleb sulgeda

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Pealinn.
Ajaleht Pealinn. Foto: Toomas Huik

Tallinna eelarve on sügavas miinuses, sellises olukorras tuleks ajalehe Pealinn väljaandmine lõpetada - tallinlased ootavad raskel ajal linnalt toimetuleku ja avalike teenuste tagamist, mitte poliitikute propagandaüllitisi, leiab Tallinnas opositsioonis olev sotsiaaldemokraat Jaak Juske.

«Minu arvates oleks viimane aeg nimetada Tallinna linna ametlik häälekandja Pealinn ümber Keskerakonna propagandaüllitiseks, sest mida lähemale valimistele, seda räigemalt Pealinna leht Eesti riiki ründab. Tasakaalus linnameediast on asi ikka väga kaugel - vastaspoolele ei anta lihtsalt sõna,» nentis Juske oma blogis.

«Võtame Pealinna tänase numbri. Jah, kogu avaliku sektori kulusid koomale tõmmanud riik vähendas omavalitsuste sissetulekuid. Lehe toimetajatel oleks aga tulnud küsida räige sõimu kõrvale ka rahandusministeeriumi kommentaari,» heitis opositsioonipoliitik ette.

«Või võtame lasteaedade raskest olukorrast rääkiva loo, mis on lihtsalt üks suur kurva tegelikkuse ilustamine. Sellest, et suur hulk lasteaedu on sunnitud vähendama eelarvekärpe pärast õpetajate töökoormust ehk palgataset, ei ole artiklis sõnagi. Rääkimata sellest, et oleks mainitud linnavalitsuse otsust oma palka mitte vähendada,» kirjeldas Juske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles