SRÜ taastumine kergitab Silvano käivet

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvano Fashion Groupile kuulub ka pesutootja Lauma kaubamärk.
Silvano Fashion Groupile kuulub ka pesutootja Lauma kaubamärk. Foto: Denis Georgievski/Naisteleht

Pesutootja Silviano Fashion Groupi käive kasvas esimesel poolaastal mullusega võrreldes 16,6 protsenti 65,5 miljonile eurole, ettevõte põhjendab kasvu tõusuga SRÜ turgudel.

«Samal ajal kui lääne riikide majandus näitab nõrkuse märke ja kasv on pea olematu, taastub tarbimine kontserni põhiturgudel ning see aitab kaasa meie äri ühtlasele, järjepidevale kasvule,» märkis ettevõtte finantsdirektor Aleksei Kadõrko. «Kõige elavamat tõusu täheldasime SRÜ turgudel. Näiteks meie müügid Kasahstanis, Moldovas, Kõrgõzstanis ja teistes SRÜ riikides lähevad stabiilselt paremaks: aastane kasv suurem kui 40 protsenti.»

Kontserni 2012. aasta  kuue kuu käive oli 65,5 miljonit eurot, suurenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 16,6 protsenti. Hulgimüügi kogukäive kasvas 16 protsendi ja jaemüügi käive 20 protsendi võrra.

Poolaasta puhaskasum ulatus 10,9 miljoni euroni, langedes mullusega võrreldes 56,6 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles