Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:TALLINNA MAANTEE JA EHITAJATE TEE RISTMIK,LIIKLUSKORRALDUS SEOSES VIA BALTICA EHITUSEGA : PÄRNU, EESTI,16APR12-
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:TALLINNA MAANTEE JA EHITAJATE TEE RISTMIK,LIIKLUSKORRALDUS SEOSES VIA BALTICA EHITUSEGA : PÄRNU, EESTI,16APR12- al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Maanteeinfokeskus andis ülevaate olukorrast Eesti teedel..

Jätkuvad asfalteerimistööd Tallinna ringteel Luige eritasandilise ristmiku piirkonnas, samuti Tallinna-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel km 4,5-5,3. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Remonttöödega seonduvalt on Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Haljala liiklussõlmes km 89,2-89,8 liiklusele suletud üks sõidurada ning liiklust reguleeritakse.

Häiritud on liiklemine teekatendi remonttööde tõttu tööde tsoonis ka Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Laevalt (km 159) Tartu suunal ühe sõidusuuna sulgemise tõttu. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis ca 900 m ulatuses 30 km/h ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Rapla maakonnas Kose-Purila maanteel Juuru ristmiku (km 29,7) remondilõigul on ristmik kuni 4. septembrini osaliselt suletud ja liiklus on korraldatud Juuru tee kaudu.

Kella 9-16ni on remonttöödeks piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinna-Paldiski maanteel Kloogaranna raudteeülesõidul (km 37,5).

Teepeenra remonttöid tehakse Lääne maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Kullamaa-Silla vahelisel maanteelõigul (km15-16). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Teekattehelkurite vahetustööde tõttu on piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Ametmäe-Killinge lõigul (177,7-196,3).

Jõgeva maakonnas Kaera-Liivoja maanteel on alates kella 9.00-13.00-ni teetruubi remonttöödeks liiklusele suletud Roosiaia-Liivoja vaheline maanteelõik (km 2,5-3,5). Ümbersõit marsruudil Kaera-Õuna-Liivoja.

Truubitööde tõttu on häiritud liiklus ka Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maantee 9-ndal kilomeetril Sindi linna piiril. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Sademeteta ilma korral tehakse pindamistöid Harju maakonnas Liiapeksi-Loksa maanteel Kotka-Loksa lõigul (km 11,1-14,6) ja Assaku-Jüri maantee esimesel kahel kilomeetril. Kiirusepiirang 30 km/h jääb kehtima orienteeruvalt neljaks päevaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles