Galerii: Tammeka kaotas kodus Sillamäele

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tammeka on tänavu 26st kohtumisest võitnud vaid ühe ja see võit tuli 10. aprillil Tallinna Kalevi vastu. Teisipäeval kaotas Tammeka Sillamäele 0:3.

Sillamäe asus kohtumist juhtima 25. minutil, kuid kaitsjad kaotasid karistuslöögi ajal silmist Kazimieras Gnedojuse, kes suunas palli väravasse.

Sillamäe suurendas eduseisu 42. minutil, kui värava lõi Aleksandr Volodin, kes keerutas 40 meetri pealt palli trahvikasti, kus keegi sellele pead ega jalga vahele ei saanud ning pall lendas maapõrkega püüdmatult Andrus Lukjanovi valvatava värava ristnurka.

88. minutil vormistas lõppseisu Kassim Aidara.

Sillamäe mängija Ats Sillaste jäi mõistetavalt tulemusega rahule ja kiitis ka Tamme staadionit: «Suhteliselt võrdne mäng. Resultaat on meile parem, aga mängupilt polnud just kõige parem, eriti sellisel väljakul. Siin on väga lust mängida, kiidusõnad selle eest.»

Tammeka keskkaitsja Martin Hurt oli mängus silmnähtavalt pettunud: «Ei jää üldse rahule. Mingil määral on õnnest puudu ja rohkem peame võitlema. Lasime endale rumalaid väravaid lüüa.»

Võimalus vigade paranduseks on Tammekal juba sel laupäeval kui kohtutakse võõrsil Narva Transiga. Õnneks kaotasid täna ka kõik Tammeka lähikonkurendid, seega püsib vahe 9. kohaga endiselt 7 punkti peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles