Milana Kaštanova saab ravikuludeks veel üle 3 miljoni rubla

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milana Kaštanova
Milana Kaštanova Foto: Erakogu

2010. aasta veebruaris Peterburis katuselt alla lükatud jääkamakaga raske peavigastuse saanud Eesti elaniku, üliõpilase Milana Kaštanova perekond saab Saksamaa kliinikule ravikulude eest tasumiseks veel üle 3 miljoni rubla, otsustas Peterburi Petrogradi rajoonikohus.

Perekonna advokaat rääkis Peterburi uudisteportaalile Fontanka.ru, et rea kohtuotsuste alusel maksab kommunaalettevõte Žilkomservis nr 2 Milana Kaštanova perekonnale kokku umbes 9,5 miljonit rubla (üle 236 000 euro), vahendab ERR Uudised.

1 700 000 rubla (42 258 eurot) peab kompenseerima moraalse kahju, ülejäänud raha on mõeldud kalli ravi eest tasumiseks Saksamaal ja Eestis.

Milana Kaštanova oli kaheksa kuud pärast traumat koomas. Alles möödunud aasta augustis suutsid Saksa arstid tuua neiu sellisesse olukorda, et sai võimalikuks tema edasine ravi kodumaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles