Tallinnas tuli hommikul ummikutes istuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord Tallinna liiklkuses kella 8.50 ajal.
Olukord Tallinna liiklkuses kella 8.50 ajal. Foto: maps.google.com

Kooliaasta alguse tõttu on Tallinna tänavatel taas rohkem autosid ning kohati tuleb sõitmiseks kauem aega varuda, ent võrreldes ajaga, kui Tallinna kesklinnas oli vähem ühissõidukiradu, midagi kardinaalset liikluses muutunud ei ole.

Kella 8.30 paiku esines Google Mapsi järgi liiklusseisakuid kesklinna vahetus ümbruses, Järvevana ja Pirita teel ning Haaberstis. Postimehe fotograafi sõnul oli Pirita tee autodest nii pungil, et need liiguvad kohati umbes nii kiiresti kui jalakäijad. Kella 8.50 ajal oli punaseid ehk aeglaselt kulgeva liiklusega teelõike Google Mapsi põhjal pisut rohkem - ummikuid esines Paldiski maanteel, lõiguti Tartu maanteel ja Laagna tee kesklinnapoolses otsas, samuti Ehitajate ja Tammsaare teel.

Kella 9.50 sujus valdavas osas linnast liiklus tõrgeteta, seisakuid esines üksikutel lõikudel Pronksi tänaval, Laagna teel, Endla tänaval, Tartu maanteel ja Tammsaare teel.

Postimees.ee ootab lugejate kirjeldusi, kuidas sujus täna Tallinnas tööleminek. Kas kuskil hakkas silma midagi erakordset, kus oli liikluses enam probleeme ning kuidas neid lahendada?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles