Tallinnas kuuleb täna elektropoppi otse Kanadast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Junior Boys
Junior Boys Foto: Saccenti Glauer

Täna õhtul esineb Von Krahli baaris muusikasõprade poolt armastatud Kanada elektropopi bänd Junior Boys.

Viimase kontserdi enne stuudiosse sundumist annab Galvanic Elephants.
Nutikat ja helget tantsulist indie-poppi mängiv Junior Boys on tunnustatud ja armastatud üle maailma. Nende albumid «Last Exit» (2004), «So This Is Goodbye» (2006), «Begone Dull Care» (2009) ning «It’s All True» (2011) on kriitikute poolt soojalt vastuvõetud ning on nii mõnegi muusikasõbra jaoks defineerinud tantsu-indie olemuse.

Eestisse jõuab Kanada bänd Euroopa tuuri raames, mis tutvustab nende eelmisel aastal ilmunud «It’s All True» albumit, mis on ühtaegu nutikas ja nakatav, retromaiguline ja tulevikuhõnguline. Sellelt leiab nii post punki, disko, techno, R’n’B, souli, dubstepi kui house’i mõjutusi ning 80ndate sünt-popi ja uue laine pioneeride Talk Talk ning Japan pärandit, garniiriks killukesi kiiksuga popist, robotlikust funkist ja isegi maailmamuusikast.

Junior Boysi kontserdi Von Krahli baaris avab värske Tartu tantsu-roki bänd Galvanic Elephants. Tänaõhtune kontsert saab olema kuuldavasti bändi viimane live-etteaste sel aastal, peale kontserti suundutakse stuudiosse, et hakata töötama debüütalbumi kallal, mis plaanitud aastaks 2013. Bändi laulja ja lugudekirjutaja

Õhtusel kontserdil valib plaadimuusikat Ott Kelpman.

Kontserdi ajakava:

  • 19:00 uksed avatud, DJ Ott Kelpman
  • 20:00 Galvanic Elephants
  • 21:00 Junior Boys
     
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles