Virgo Tuliti surm oli õnnetusjuhtum

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin lõppes Noorkuu laulja Virgo Tuliti elutee.
Siin lõppes Noorkuu laulja Virgo Tuliti elutee. Foto: Kristjan Teedema

Täna lõpetas Lõuna prefektuur ansambli Noorkuu laulja Virgo Tuliti surma põhjuste uurimiseks käivitatud kriminaalasja, sest kogutud tõenditest selgub, et mees hukkus õnnetusjuhtumi tagajärjel.

Õnnetus juhtus 4. augusti hommikul, mil kiirsöögikoha Fasters ees betoonmüüritisel istunud 32-aastane Tulit kukkus selg ees alla umbes viis meetrit allpool asunud trepile. Häirekeskusele saabus teade õnnetusest kella 9.35 paiku. Tulit suri saadud vigastustesse mõni aeg hiljem kiirabiautos.

Kui esialgu viitasid meediakanalitega suhelnud väidetavad pealtnägijad, et tegemist võis olla vägivaldse surmaga, siis uurimise käigus see tõendamist ei leidnud.

Veidi varem, kell 8.58 sai politsei turvafirmalt teate, et Küüni tänaval ründab suur seltskond inimesi ametiülesandeid täitvaid turvatöötajaid. Politsei viis sündmuskohalt kaasa kaks inimest, kellest üks lõhkus aknaklaasi, teine aga ründas turvamehi.

Postimehe andmetel oli Tulit see, kes püüdis tüli lahutada.

Copy
Tagasi üles