Pareiko: kahjuks polnud rünnakul täna seda ohtu, mida vajame

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis alustas uut MM-valiksarjas Rumeenia vastu.
Eesti jalgpallikoondis alustas uut MM-valiksarjas Rumeenia vastu. Foto: Toomas Huik

MM-valiktsükli avamängus Rumeeniale 0:2 alla vandunud Eesti jalgpallikoondise puurivaht Sergei Pareiko tunnistas, et ehkki mängupilt polnud üldjoontes paha, valmistas tulemus suure pettumuse.

«Praegu mängime siiski punktide eest. Nemad lõid oma võimalused ära, meie ei suutnud enda omi luua. Teise poolaja alguses saime mängu üle korraks kontrolli, aga kahjuks ees ei olnud täna seda ohtu, mida meiesugune meeskond vajab. Väikesed vead tõid kaks väravat,» nentis Pareiko.

Koondise uus kaitseliin Jääger-Morozov-Klavan-Teniste tema sõnul kaotuses eraldi rolli ei mänginud. «Oleme juba piisavalt palju koos mänginud. Proovime nüüd rünnakut alustada juba kaitsest, lühikese sööduga, mitte ei löö enam pikka palli ette. Tänapäeva Euroopa jalgpallis on see nii tavaline, et rünnakut ehitatakse juba tagant, me ei saa ka erinevad olla,» ütles Pareiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles