Kapten Klavan: kui tahame midagi saavutada, ei saa selliseid vigu teha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis alustas uut MM-valiksarja ühe viimaste aegade halvema ja hambutuma mänguga, kui koduväljakul kaotati Rumeeniale 0:2.
Eesti jalgpallikoondis alustas uut MM-valiksarja ühe viimaste aegade halvema ja hambutuma mänguga, kui koduväljakul kaotati Rumeeniale 0:2. Foto: Toomas Huik

«Ei olnud nii plaanis,» nentis Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan pärast 0:2 kaotust Rumeenale.

«Kui tahame midagi saavutada, ei saa selliseid vigu teha. Ma ei taha kedagi süüdistada, ka ise jäin teise värava puhul julgestamisega hiljaks. Mängisime üsna ohutut mängu, aga kohe algul pandi meid surve alla ja lõpuks tulid vead,» lausus Klavan.

Klavan tõdes, et kaitse- ja poolkaitseliini koostöö ei klappinud täna vajalikul moel. «Meie kaitsvad poolkaitsjad jäid kaitseliinist liiga kaugele, seetõttu said vastaste ründajad liiga palju ruumi ja kui nad juba jooksuga peale tulid, siis on kaitsjatel ka raske. Eriti palju sai täna vaba ruumi nende alumise ründaja positsioonil mänginud mees,» lausus Klavan. «Aga midagi väga hullu ka polnud, suuri apse me ei teinud, lihtsalt sellised vead peavad ära kaduma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles