Saksamaa otsib juba MM-finaalturniiriks hotelli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil (vasakult teine) tähistab Fääri saarte vastu löödud väravat koondisekaaslaste Sami Khedira (vasakul), Marco Reusi ja Mario Götzega (paremal).
Mesut Özil (vasakult teine) tähistab Fääri saarte vastu löödud väravat koondisekaaslaste Sami Khedira (vasakul), Marco Reusi ja Mario Götzega (paremal). Foto: SCANPIX

Kuigi Saksamaa alles alustas MM-valiktsüklit, otsib Saksamaa Jalgpalliliit juba koondisele 2014. aasta MM-finaalturniiriks peatuspaika.

C-alagruppi kuuluv Saksamaa alustas valiksarja võiduga, alistades reedel Hannoveris 3:0 Fääri saared, kaks väravat lõi Madridi Realis mängiv Mesut Özil.

Ja kuigi MM-finaalturniirini on jäänud enam kui 600 päeva, otsitakse koondisele juba Brasiiliasse ööbimiskohta, vahendab AFP.

Koondise mänedžr Oliver Bierhoff sõidab aasta lõpus koos alaliidu delegatsiooniga Lõuna-Ameerikasse, et sobivaim peatuspaik 2014. aasta 12. juunil algavaks finaalturniiriks välja valida.

«Lendame novembri lõpus või detsembri alguses Brasiiliasse ning vaatame hotelle kolmest kohast: Sao Paulost, Rio de Janeirost ja Salvadorist,» rääkis Bierhoff Bildile.

Sakslastel on juba tavaks saanud suurturniiride eel varakult hotelli reserveerimine, näiteks enne tänavu peetud EM-finaalturniiri pandi Poolas Gdanski lähedal asunud luksushotellis toad kinni aasta enne turniiri algust, ükski teine meeskond nii vara öömaja peale ei mõelnud.

Joachim Löwi juhendatav Saksamaa jätkab MM-valiksarja teisipäeval, mängides Viinis Austriaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles