Video: pallipoisiga inetult käitunud jalgpallur vabandas avalikult

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gevorg Ghazaryan (esiplaanil).
Gevorg Ghazaryan (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Armeenia koondise jalgpallur Gevorg Gazaryan, kes viskas teisipäevases MM-valikmängus Bulgaariaga pallipoissi palliga ja eemaldati selle eest väljakult, esitas avaliku vabanduse.

«Tahan vabandada FIFA ees, et rikkusin ausa mängu reegleid,» teatas Ghazaryan. «Samuti vabandan Armeenia jalgpalliliidu FFA, kõigi rahvuskoondise liikmete, fännide ja mõistagi ka selle poisi ees, keda palliga lõin. Mõistan ja tunnistan täielikult oma viga.»

Armeenia oli võõrsil Bulgaaria vastu 0:1 kaotusseisus ja Gazaryan ägestus 77. minutil pallipoisi peale, kes tema meelest talle piisavalt kiiresti audisisseviskeks palli ei andnud. Gazaryan virutas pallile ja tabas pallipoissi, kuid kohtunik Stephan Klossner nägi olukorda ja andis poolkaitsjale kõhklemata punase kaardi.

Šveitslasest kohtunik saatis väljaku äärest minema ka pallipoisi. «Neljas kohtunik karjus mulle näkku, et olen eemaldatud, aga see oli ikkagi minu elu kõige lahedam päev!» vahendab Reuters Sofia Slavia noortemeeskonnas mängiva Božidar Atanasovi sõnu.

Vaata videot intsidendist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles