Jalgratturile otsa sõitnud autojuht lahkus sündmuskohalt

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kiirabi
Tallinna Kiirabi Foto: Mihkel Maripuu

Tallinnas jalgratturile otsa sõitnud autojuht lahkus sündmuskohalt.

Eile kella 16.34 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnamäe tee 19A juures, kus Muuga tee poolt Narva maantee poole liikunud jalgrattale, mida juhtis 43-aastane Martin, sõitis tagant otsa sõiduauto Ford Mondeo, mis lahkus sündmuskohalt.

Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. Sõiduauto juht on kindlakstegemisel.

Kella 20.10 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Võru tänava ja Aardla tänava fooridega reguleeritud ristmikul, kus linnaliinibuss Scania, mida juhtis 52-aastane Rein sooritas vasakpööret ning põrkas kokku mootorrattaga Kawasaki, mida juhtis 19-aastane Erik. Mootorrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Kõigil, kes juhtusid avariid pealt nägema või omavad muud infot, mis viiks süüdlase tuvastamiseni, palutakse helistada telefonil 730 8814 või 110.

Täna öösel kella 00.05 ajal toimus liiklusõnnetus Rakveres Tuleviku tänava ringteel, kus politsei peatumismärguandeid eiranud sõiduauto BMW, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõiguseta ja alkoholi tarvitamise tunnustega19-aastane Janar sõitis ringristmikul suure kiiruse tõttu teelt välja. Tallinna Lastehaiglasse toimetatakse 15-aastane neiu.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 22 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles