IRL: eestlased hääletavad meid Tallinna juhtima

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi valimisreklaam.
IRLi valimisreklaam. Foto: Mihkel Maripuu

Turu-uuringute AS küsitluse kohaselt Tallinna eelistatuim erakond Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) loodab tõusta pealinna eestlaste toel sügisest linna juhtima.


IRLi Tallinna piirkonna juhi Siim Kiisleri veendumusel saavutab partei pealinna eestlaste toel oktoobrikuistel Tallinna volikogu valimistel igati korraliku tulemuse ning asub seejärel pealinna juhtima.

Kommenteerides partei toetusnumbreid, väitis Kiisler, et edu pealinna eestlaste seas on taganud eeskätt erakonna põhimõttekindlus ja tasakaalukus.

IRL ei ole tema väitel läinud kaasa mõõdutundetu lahmimisega ning samuti võitleb erakond kodualuse elamumaa maksuvabastuse eest.

Pealinna eestlastest toetab IRLi iga neljas ehk 25 protsenti. IRLile järgnevad Reformierakond 18 ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond 13 protsendiga.

Kõigi valimisõiguslike kokkuvõttes on tallinlaste lemmik siiski Keskerakond 37 protsendiga, IRL on 13 protsendiga teine, Reformierakond 11 protsendiga kolmas ning sotsid 8 protsendiga neljandad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles