Galerii: Disainiöö viimase päeva Trash to Trend elamusetendus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainiöö viimase päeval, 23. septembril toimus Rotermanni kvartali Nisuveskis Trash to Trend elamusetendus. Installatsiooni autor oli disainer Reet Aus. Trash to Trend ühendas endas väärtustava taaskasutusmoe, toote- ja ruumidisaini.

Üritlusel esitleti loodussäästlikku mõtteviisi propageerivat moefilmi "Living Spirits", mille eestvedajaks ettevõtja Evelyn Mikomägi.

Moevideost inspireerituna tõi Eesti Kunstiakadeemia moedisaini magistrantide poolt loodud rõivabränd HULA lavale värske taaskasutust väärtustava kollektsiooni. Disainerid olid Piret Mägi, Britta Laumets ja Triin Amur.  

Miina Leesment tõi lavale disainrõivad, mille toormaterjaliks on villasegused tööstusjäägid. Väikestest tükkidest moodustus kõigepealt uus kangas ja seejärel toode.

Eike Einama taaskasutas kollektsiooni loomisel naturaalseid rõiva- ja tekstiilijääke, luues neist uusi igapäevaselt kantavaid komplekte.

Marta Konovalov esitles langevarju kangast rõivaid ja aksessuaare. Näha sai ka Briti disainerite Nick Rawcliffe ja Adam Fairweather juhendamisel Tallinnas valminud tootedisaini näidiseid.

Lava/installatsiooni lõid Annaliisa Pärt ja Martin Mikson koostöös Uuskasutuskeskusega. Muusika eest vastutas andeksa laulja ning helilooja Anneliis Kits.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles