Tallinna linnateatri direktorina jätkab Raivo Põldmaa

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnateatri direktor Raivo Põldmaa.
Linnateatri direktor Raivo Põldmaa. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Linnateatri direktori konkursile laekus kaheksa avaldust, konkursikomisjon otsustas, et direktorina jätkab Raivo Põldmaa.


Konkursikomisjoni juhtinud abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul tegi komisjon kandidaatide visioonide ja arengueesmärkide hindamisel ära suure töö. «Tallinna linnateatril on Eesti teatri- ja laiemalt kultuurielus tähtis koht ning komisjoniliikmed tunnetasid vastutust valida direktorikandidaatide seast välja inimene, kes suudab tagada organisatsiooni tulemusrikka töö,» märkis Kõlvart.

Linnateatrit kureeriva kultuuriväärtuste ameti juhataja Aini Härm rõhutas Põldmaa juhiomadusi. «Raivo Põldmaa on juhtinud Tallinna linnateatrit juba 20 aastat ja näidanud end selle aja jooksul kompetentse ja arenguvõimelise juhina,» ütles Härm.

Vastavalt konkursitingimustele eeldatakse linnateatri direktorilt vähemalt viieaastast organisatsiooni juhtimise kogemust, Eesti teatri-, kultuuri- ja majanduselu tundmist, eesti keele oskust kõrgtasemel, vähemalt kahe võõrkeele oskust kesktasemel, kohusetunnet, otsustus- ja vastutusvõimet, koostöötahet ja tulemustele orienteeritust ning head analüüsi- ja algatusvõimet.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles