Võimalike seksuaalkurjategijate kohta on politseile laekunud mõned vihjed

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
42-aastane eesti keelt kõnelev mees.
42-aastane eesti keelt kõnelev mees. Foto: Politsei

Eile alustas Põhja politseiprefektuur vihjete kogumist kolme kinnipeetud  mehe suhtes, kelle puhul on alust kahtlustada erinevaid seksuaalkuritegusid. Esimese ööpäevaga on politsei saanud mõned vihjed, nende kogumisel palutakse endisel avalikkuse abi.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro ütles Postimehele, et kolmiku kohta on tulnud mõned vihjed, mille paikapidavust ja seotust vahistatutega parasjagu uuritakse.

Teavet kogutakse kolmapäeval kinni peetud 54-aastase vene keelt kõneleva mehe suhtes, keda kahtlustatakse selles, et ta on tänavu augustis Lasnamäe piirkonnas laste mänguväljakul rahuldanud sugulist kirge alla 14-aastaste laste ees.

6. septembril pidas kriminaalpolitsei kinni 42-aastase eesti keelt kõneleva mehe, keda kahtlustatakse selles, et ta on mitmete aastate vältel Tallinna eri piirkondades rahuldanud sugulist kirge alla 10-aastaste laste ees. Samas on teada, et mees rahuldas end ka täiesealiste ees. Mees sõitis Nõmme, Kristiine, Mustamäe piirkondades erinevat marki sõidukitega ning ei ole välistatud, et ta tegutses ka mujal.

26. juunil pidas kriminaalpolitsei kinni 33-aastase eesti keelt kõneleva mehe, keda kahtlustatakse selles, et möödunud aasta lõpust kuni tänavu juunikuuni pani ta Tallinnas toime seksuaalkuritegusid alla 10-aastaste laste suhtes.

Politsei palub fotodel kujutatud meestega seotud seksuaalsüütegude juhtumitest teavitada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo lastekaitsetalitust telefonidel 612 5913, 612 5922, 53019938 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles