Eesti juurtega hokimees oma huvitavast numbrivalikust: mida iganes, mees

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Komarov ei taha oma särginumbrist suurt numbrit teha.
Leo Komarov ei taha oma särginumbrist suurt numbrit teha. Foto: SCANPIX

Eestis sündinud hokimees Leo Komarov, kes sõlmis uueks hooajaks lepingu NHLi klubiga Toronto Maple Leafs, valis endale uues klubis mängunumbriks 87, tekitades sellega kohe furoori - nimelt mängib sama numbri all ka supertäht Sidney Crosby.

Crosby oli mullu seejuures nii NHLis kui ka AHLis ainus mees, kes seda numbrit kandis. Kanadalane valis särginumbri selle järgi, et sündis 1987. aasta 8. juulil. Tõsi, Komarov mängis sama numbri all ka kolm aastat KHLis Moskva Dünamo meeskonnas. Torontosse saabudes lootis ta aga valida numbri 71, kuid see kuulus juba Jerry D'Amigole.

«Mul on ausalt öeldes täitsa ükskõik,» kommenteeris Komarov oma numbrivalikut treeninglaagri järgsel pressikonverentsil. «See on minu valik ja minu number. Loomulikult ei võtaks ma 99-t (legendaarse Wayne Gretzky number – toim.), aga vahet pole, kas 87 või 10 või midagi muud. Nagu… mida iganes, mees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles