Seitse korda karistatud roolijoodik veedab kuu trellide taga

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile määras Harju maakohus kuuajalise aresti 39-aastasele Alexeile, kes on korduvalt tabatud juhtimisõiguseta ja alkoholi tarvitanuna mootorsõiduki juhtimiselt.

Juhtimisõiguse kaotas mees tänavu mais, mil Põhja prefektuuri politseinikud tabasid ta Tallinnas alkoholi tarvitanuna juhtimiselt. Kohus määras mehele toona karistuseks rahatrahvi ja peatas kaheksaks kuuks tema juhtimisõiguse.

Pärast seda on politsei Alekseid juhtimisõiguseta juhtimiselt tabanud viiel korral ning neil juhtumitel määrati mehele karistuseks rahatrahv. Juunis tabati mees mõnepäevase vahega kahel ning juulis kolmel korral.

Eile mõistis kohus Alexeile karistuse 31. juulil toime pandud liiklusrikkumiste eest, kus mees taaskord juhtimisõiguseta ja alkoholi mõju all mootorsõidukit juhtis.

Kokku on meest sel aastal liiklusrikkumiste eest karistatud seitse korda.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juhi Elari Kasemetsa sõnul on tegemist käitumisega, mille puhul on asjakohane kasutada paadunud ja äärmiselt ohtliku liiklusrikkuja diagnoosi.

«Nii paljude korduvate ja ohtlike liiklusrikkumiste puhul ei ole pikk arest mitte ainult asjakohane mõjutusvahend, vaid ka kõigi teiste kaitseks rakendatav meede,» nentis Kasemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles