Pedofiilias kahtlustatav töötas aastaid lapsehoidjana

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
33-aastane Tiit Saks.
33-aastane Tiit Saks. Foto: Politsei

Kui Põhja prefektuuri kriminaalpolitsei pidas kinni kolm meest, kellele on esitatud kahtlustused lastega seotud seksuaalkuritegudes, ei osanud keegi arvata, et üks meestest on aastaid paljudele peredele lastehoidmisteenust pakkunud.

Tänavu 26. juunil pidas kriminaalpolitsei kinni 33aastase eesti keelt kõneleva mehe, keda kahtlustatakse selles, et ta möödunud aasta lõpust kuni tänavu juunikuuni pani Tallinnas toime seksuaalkuritegusid alla 10aastaste laste suhtes, kirjutab Õhtuleht.

Lehe andmetel on see Tiit, kes juba aastaid tagasi autojuht-laohoidja-asjaajaja töö sinnapaika jättis ja lastehoidmisteenust pakkuma hakkas. Tiit kuulutas oma teenust lehes ja vastas temaatilistele teadetele.

Tiit oli mõnes peres nädalaid – hoidis lastel silma peal, sõidutas kooli ja kodu vahet ning viis mudilasi koos nende sõbrannadega mängutuppa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles