Reform nimetas IRLi punkte enda kava täienduseks

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Reformierakonna fraktsioon tervitab IRLi esitatud ettepanekuid, mis täiendavad fraktsiooni hinnangul hästi Reformierakonna eelmise aasta lõpus välja pakutud strateegilist kava «Seitse sammu uue majanduskasvuni». 


«Nii nagu Mart Laar oma e-kirjas tunnistab, pole IRLi ettepanekutes midagi revolutsioonilist. Neid kõiki on arutatud ja enamik neist liigub juba erinevatel kooskõlastusringidel,» tsiteeris Reformierakonna fraktsiooni esimees Keit Pentus Mart Laari e-maili. «Oleme suurt osa kirjas toodud ettepanekutest juba koos IRLiga ellu viimas, lisas ta.

«Ootame palju häid ettepanekuid Eesti majandusolukorra parandamiseks ka 1. mail kogunevatel Minu Eesti mõttetalgutelt, kus Reformierakonna piirkondlikud liikmed aktiivselt osalevad,» rääkis Pentus. «Kutsume üles ka oma valitsusliidu partnereid sama tegema.»

Pentuse sõnul teeb IRLi kirja puhul murelikuks see, et täiesti tähelepanuta on jäänud Eesti järgmine suur väljakutse - eurole üleminek.

«Selle pilguga tuleb vaadata ka kõiki täna töös olevaid ettepanekuid, sest suurte uute kulutuste tegemine ja kohustuste võtmine võib meile maksma minna euro. Kahjuks on kirjas jäänud tähelepanu alt välja ka Eesti tuleviku jaoks üleolulised energeetika ümberkorralduse küsimused,» toonitas Pentus.

Majanduskriisist väljumiseks koostatud Reformierakonna tegevusplaan «Seitse sammu uue majanduskasvuni» näeb muuhulgas ette kiiret üleminekut eurole, madalate maksude säilitamist, ettevõtete asutamise lihtsustamist ja oma tuumajaama rajamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles