Ülle Suurhans-Pohjanheimo lemmikuks sel hooajal on kraeta mantlid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja ajakirja Hooaeg 10. sünnipäev Hoovis  04.09.12
Ülle Suurhans-Pohjanheimo tuli moodi kaema oma lemmikuga
Kaubamaja ajakirja Hooaeg 10. sünnipäev Hoovis 04.09.12 Ülle Suurhans-Pohjanheimo tuli moodi kaema oma lemmikuga Foto: Jelena Rudi

Moekunstnik Ülle Suurhans-Pohjanheimo hinnangul on trendikas kraeta mantel eestlaste jaoks veidi harjumatu, kuid see-eest pakub palju põnevaid võimalusi erinevate värvide ja stiilide kokkusobitamiseks.

«Ainult fantaasiapuudus võib kraeta riiete kandmisel piirid seada!» tõdeb Suurhans-Pohjanheimo.

«Kraeta mantel saab uue ilme erinevate suurte sallide, rätikute või karusnahaga ning seda sobib kanda nii õhtukleidi kui ka teksadega. Meie talves on rõõmustavaks moetrendiks ka suured ja soojad kudumid, erinevate värvide ning faktuuridega,» tutvustab Ülle Suurhans-Pohjanheimo sügistalvise hooaja hitte.

«Pidulikuma poole peal on sel aastal tõeline tipptrend litter, mida näeb nii toppidel, pükstel, lühikestel ja pikkadel kleitidel, pulloveridel ja muul.»

Ülle Suurhans-Pohjanheimo ning teiste moekunstnike avameelsete arvamustega moest ja sügistalvistest trendidest saab lähemalt tutvuda sel nädalal Viru Keskuse moesündmusel FIBIT.

5. ja 6. oktoobril saab Viru Keskuse aatriumis jälgida samaaegselt virtuaalset moeetendust ja live show’sid, katsetada interaktiivseid lahendusi ning elada kaasa moodsa tantsu etendusele ja noorte bändide kontserditele.

FIBIT on kõigile avatud ja tasuta. Täpsem ajakava koos põhjalikuma sissejuhatusega leidub FIBITi ajakirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles