Arstide ja haiglate liidu läbirääkimised ei kandnud vilja

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haiglate liidu juht Urmas Sule (vasakul) ja arstide liidu esimees Andres Kork jagasid eile pärast viis tundi kestnud läbirääkimisi Nõmmel haiglate liidu majas ajakirjanikele põgusaid selgitusi.
Haiglate liidu juht Urmas Sule (vasakul) ja arstide liidu esimees Andres Kork jagasid eile pärast viis tundi kestnud läbirääkimisi Nõmmel haiglate liidu majas ajakirjanikele põgusaid selgitusi. Foto: Toomas Huik

Haiglate liidu ja arstide liidu eilsed enam kui viis tundi kestnud läbirääkimised Nõmmel haiglate liidu majas ei kandnud vilja, mistõttu on järgmisel nädalal oodata streigi laienemist Pärnu, Viljandi, Narva ja Kuressaare haigla polikliinikutesse.

Läbirääkimistel osalenute esindajate sõnul oli eilse kohtumise eesmärk jõuda ühistele seisukohtadele, mida esitada haigekassa nõukogule reedesel erakorralisel istungil.

Arstide liidu peasekretär Katrin Rehemaa ütles, et kui aasta jooksul ei ole nii mahukaid asju arutatud, pole võimalik kolme tunniga kokkuleppele jõuda. Samas tunnistas ta, et tegu oli väga konstruktiivse ja sisulise aruteluga ning mitmes küsimuses jõudsid nad üksmeelele lähemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles