Retseptisoovitus: quesadilla'd mozzarella ja anšoovisega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quesadilla'd mozzarella ja anšoovisega (4-6 inimesele)
*300g küpseid ja kooritud tomateid
*50g hakitud anšoovisefileed
*200g hakitud mozzarella juustu
*2tl taco maitseainesegu
*musta pipart ja soola maitse järgi
*8 nisutortiljat
*1 muna
*õli küpsetamiseks
Lõika tomatid pooleks, eemalda seemnekojad ja haki kuubikuteks. Sega tomatid, anšoovise- ja juustutükid ning taco maitseainesegu kausis hästi läbi. Soovi korral lisa soola ja/või musta pipart.
Aseta tortiljad lauale ja määri nende ääri lahtiklopitud munaga. Pane iga tortilja keskele täidist ja voldi need pooleks. Kuumuta õli pannil ning prae quesadilla'd madalal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Allikas: Santa Maria