Täna saab teada kõigi palga suuruse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiesajakroonised.
Viiesajakroonised. Foto: Artur Sadovski / Postimees

Täna kell 9 avalikustatakse kõigi tööl käivate Eesti inimeste palgad ja pensionäride pensionid.

Seda näeb ette 1. aprillist jõustuv töölepinguseaduse muudatus, korruptsiooniseaduse muudatus ning riiklike toetuste määramise korra muutmine.

Kui varem avalikustati vaid kõrgete ametnike sissetulekud, siis sel aastal jõuavad Reformierakonna algatatud seadusemuudatuse alusel avalikkuse ette kõigi palgad ja muud tulud.

Andmed avalikustatakse justiitsministeeriumi kodulehel www.just.ee/palgad ja www.just.ee/pensionid. Viimased andmed esitas maksuamet justiitsministeeriumile eile õhtul, mistõttu ei pruugi kõiki andmeid kohe näha olla. Samuti ennustatakse kodulehele nii suurt tungi, et server ei pruugi päringutulvale vastu pidada.

Kes kodulehelt soovitud isiku palgaandmeid ei leia, saavad neid teabenõudega välja küsida aadressilt http://www.just.ee/10337. Lisainfo telefonil 620 8101 ja meilil info@just.ee. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles