Pererahvas avastas tiigist BMW maasturi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Tartumaal Alatskivi vallas avastas pererahvas hommikul ärgates oma koduhoovi tiigis musta värvi BMW luksusmaasturi.

Hommikul kella 9 paiku sai politsei teate tiiki sõitnud BMWst. Auto juhiuks oli lahti ning juhi kingadki veel autos, vahendas Reporter.ee.

Pererahva poolt paigaldatud halvast teest märku andvast ohukolmnurgast oli suur masin lihtsalt üle sõitnud.

Tõenäoliselt oli autoroolis Indreku-nimeline mees, kes helistas mõned tunnid enne auto leidmist politseisse ja ütles, et on Alatskivi kandis autoga ära eksinud.

Asjaga hakkasid tegelema piirivalvurid, aga juba tuli uus kõne sõpradelt, kes ütlesid, et nendega koos napsitanud sõber on just taolise maasturiga ära kadunud.

Selle peale hakkas ka Tartust liikluspatrull sõitma, kuid vahepeal väljakutse tühistati ja öeldi, et mees leiti tervena üles. See aga jäeti mainimata, kui omanäolisse kohta juht auto parkis.

Praeguseks pole õnnestunud auto vastutava kasutajaga ühendust saada ja jääb segaseks, kas keegi üldse hinnalise auto saatusest huvitatud on. Tiiki vedelema seda siiski ei jäetud ja puksiirmasinamehed pidid kurja vaeva nägema, et auto kätte saada.

Tiigist kätte saadud masina vigastusi vaadates võib oletada, et enne suplust on BMWga ka avarii tehtud. Ümbrust läbi kammides esimest õnnetuspaika leida siiski ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles